Wilson / VTL / Nordost Audio Show WE za 15 – zo 16 September

Wilson / VTL / Nordost Audio Show weekend za 15 – zo 16 September

Wide Screen Audio introduceert in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 september één van de best klinkende high-end combinaties.

We willen u laten kennis maken met de ultra realitische klank van de legendarische Wilson Audio luidsprekers. De synergie met VTL buizenversterking en Nordost bekabeling is opvallend sterk. Het resultaat: muzikaal audio spectakel. Niet te missen!

Alex Brady, international product trainer van Nordost, zal tijdens het introductie weekend van Wilson Audio diverse Nordost demo’s geven.
Onder andere wordt het Qkore aardingsysteem, Nordost Cables powercords, het stroomblok en diverse ontkoppelsystemen gedemonstreerd.

Doorlopend demonstraties met tekst en uitleg zaterdag 15/9 van 10u tot 18u en zondag 16/9 van 13u tot 18u.

TuneTot in primeur

Deze kleine luidspreker bezit alle klankmatige Wilson Audio kwaliteiten inclusief het verbazingwekkend realisme. Vanzelfsprekend is de energie van de aller diepste bastonen minder volumineus dan bij de grotere modellen maar geplaatst op een dressoir of meubel voert de TuneTot de magische verdwijntruc uit. De klank is velen malen groter dan zijn fysiek doet vermoeden en rijkt ver buiten de grenzen van de luidsprekers. Daarmee is de TuneTot naar onze mening de allerbeste luidspreker voor situaties met beperkte plaatsingsmogelijkheden, zonder concessies te willen doen in de klank.

Sabrina`

Wilson’s meest compacte vloerstaander staat permanent opgesteld in de winkel. Eén van de elegantste ontwerpen in het gamma met prestaties die niet hoeven onder te doen voor de grotere broers. Het maakt niet uit of we klassiek, jazz, rock of electronica spelen, deze luidspreker blijft geweldig veel indruk maken.

Een bijzondere geïntegreerde lampenversterker: de compacte VTL IT-85. Deze VTL verenigt veel mooie en opwindende klankeigenschappen die je zelden samen vindt in één versterker. Het hoog is sprankelend en loopt quasi eindeloos door, het midden is open en groot, het laag punchy en diep. Muzikale timing is spot-on wat muzikaal aanstekelijk werkt.
VTL versterkers worden volledig handgebouwd in Californië, de afwerking en bouwkwaliteit zijn van hoog niveau.

Er zijn ook demonstraties met de schitterende MB-125 monoblokken en S200 signature eindversterkers met bijhorende TL 2.5i en TL5.5 voorversterkers.

Power Amps

Pre Amps

Integrated Amp

Nordost kabels hebben een fenomenale resolutie en impact. De tonale balans van het systeem blijft bovendien volledig in tact. Een excellente keuze om het onderste uit de kan te halen van elke high-end installatie.

Alex Brady van Nordost zal de demo’s voor zich nemen.

  • Leif series
  • Norse series
  • Valhalla 2 series