Introductie van MrSpeakers en Hifiman hoofdtelefoons

Introductie van MrSpeakers en Hifiman hoofdtelefoons

Om ons aanbod aan high-end hoofdtelefoons te versterken hebben we de excellente producten van MrSpeakers en Hifiman opgenomen in ons gamma.

Hifiman en MrSpeakers maken hoofdtelefoons met planar-magnetic drivers. Een techniek die veel voordelen van dymamische en electrostatische drivers weet te verenigen. Hiermee halen we het beste in huis van de belangrijkste verschillende hoofdtelefoon principes: dynamisch (Grado, Sennheiser), electrostatisch (STAX maar ook Hifiman en MrSpeakers gebruiken deze techniek in sommige van hun topmodellen) en planar-magnetic (Hifiman, MrSpeakers).

De bouwkwaliteit en draagcomfort van beide merken zijn van hoog niveau. Klankmatig behoren ze tot het beste wat mogelijk is met hoofdtelefoons dus zeker eens komen luisteren!