Chord M Scaler en Chord HUGO TT2 DAC / hoofdtelefoonversterker

Digitaal nirvana bij Wide Screen Audio: Chord M-SCALER en HUGO TT2 combo in demo

Digitale muziekbronnen weergeven is nog nooit zo boeiend geweest. De Chord M Scaler opwaardeert elke digitale muziek bron (CD, streamer, laptop) door een innovatieve filter processing en upsampling. Het resultaat wordt naar een DAC gestuurd. De Chord HUGO TT2 is de nieuwste telg in het DAC aanbod van Chord en de perfecte partner voor de M Scaler en is tegelijk ook een digitale voorversterker en straffe hoofdtelefoonversterker. Als je de Chord TToby  eindversterker toegevoegt krijg je een uiterst compact super high-end audiosysteem. Enkel nog luidsprekers kiezen en een streamer of loopwerk toevoegen.

Waar leidt dit allemaal heen? Een verbluffend audiosysteem die zijn gelijke niet kent.

Ervaar het nu zelf bij Wide Screen Audio.