Boenicke audio show met Sven Boenicke – Zondag 19 Mei 2019

Zondag 19 mei

12-18u Sven Boenicke presenteert Boenicke

Sven Boenicke zal zelf aanwezig zijn om zijn luidsprekerontwerpen toe te lichten. Aansluitend is er een Q&A sessie waar Sven antwoorden geeft op al uw vragen.

De Zwitserse Boenicke luidsprekers zijn uniek in heel wat opzichten. Ze worden gemaakt uit mooi massief hout en zijn voorzien van een intern labyrint van CNC uitgefreesde kamers en kanalen.  Speciaal gebouwde drivers, elektrische en mechanische getunede cross-overs plus tal van andere details zorgen voor een uitzonderlijke weergavekwaliteit.

Ontwerper Sven Boenicke heeft zijn kennis en ervaring als opname ingenieur van live muziek aangewend om een product te ontwerpen die de werkelijke toon van instrumenten en stemmen kan weergeven. Deze eigenschap brengt de emotie in de muziek intens en geloofwaardig over.

Wat meteen opvalt bij het beluisteren van alle Boenicke speakers is hoe ruimtelijk en levensecht alles klinkt. De muziek lijkt niet meteen uit de twee luidsprekers te komen, ze vult moeiteloos de hele luisterruimte op een zeer natuurlijke en ongeforceerde manier. De ultra kleine W5 werpt steeds dezelfde vraag op bij de bezoekers: “Komt dit geluid enkel uit deze twee kleine speakers?”

We demonstreren doorlopend de Boenicke W5SE, W8SE en W13SE+ modellen in combinatie met state-of-the art electronica.

Setup 1

Speakers: Boenicke W13 SE+

Electronics: tba

Setup 2

Speakers: Boenicke W8 SE

Electronics: tba

Setup 3

Speakers: Boenicke W5 SE

Electronics: tba