The Chord Company Roadshow dinsdag 17 september 2019

Op 17 september tussen 19 en 21u kan je bij Wide Screen Audio kennis maken met het productgamma van The Chord Company, geheel vrijblijvend demonstreren wij u de onderlinge verschillen van het The Chord Company productgamma.

Veel muziekliefhebbers vragen zich af of het zin heeft om te investeren in goede audiokabels en welk resultaat zij kunnen verwachten. Tijdens deze demonstraties kan je zelf de resultaten beluisteren en uw vragen stellen aan een productspecialist.

Tijdens de Roadshow krijgen wij ondersteuning van Patrick Mitchell van The Chord Company, tevens verantwoordelijk voor de demonstraties tijdens de jaarlijkse Bristol Hifi Show. Hij zal u op enthousiaste wijze informeren over een aantal speciale technieken die exclusief door The Chord Company worden toegepast.

Kort introduceren wij de laatste innovaties: XLPE afscherming. De nieuwe OHMIC banaanstekkers en bevestiging via de HEXGUN krimptool naar de kabel zijn verbeterd, een grote kwaliteitsstap voorwaarts. Daarnaast passen zij al jaren de ARAY techniek toe in hun kabels, wij laten u de verschillen graag horen.

Daarnaast komen de volgende onderwerpen nog aan bod:
- ethernetkabels
- stroomkabels
- demonstratie vergelijk ranges (C-series/Shawline/Signature/Music)