Nieuwsbrief Mei 2020

Wide Screen Audio is opnieuw open. Onze winkel is heel ruim dus wij kunnen zeker de nodige afstand garanderen. Voor demonstraties: bel ons liefst even voor u komt, dan zetten we alles vooraf voor u klaar.
Wide Screen Audio is open for business. Our shop is very spacious so we can guarantee the necessary distance. For demonstrations: please call us beforehand, so we can prepare everything accordingly.

ma op afspraak
di op afspraak
wo 14.00 u – 18.30 u
do 14.00 u – 18.30 u
vr 10.00 u – 18.30 u
za 10.00 u – 18.00 u
zo 14.00 u – 17.00 u (juni, juli, augustus op afspraak)

De webwinkel blijft open zoals altijd.

Nieuw bij Wide Screen Audio

De nieuwe PMC Twenty5i op demo in de winkel

De PMC Twenty5i (de i staat voor ‘improved’) verschilt vooral van de vorige serie door een nieuw ontworpen tweeter, gebaseerd op PMC’s premium Feature-productlijn. Ook de cross-overfilter is een nieuw ontwerp. Het resultaat van deze aanpassingen is een bredere spreiding van het geluid en een grotere soundstage; de fabrikant belooft een klank die meer open, dieper en transparanter is.

De plinten van de vloerstaanders zijn akoestisch geïsoleerd van de vloer, wat zorgt voor een verbetering in de regeling van ongewilde resonantie.

Ook de afwerking is gewijzigd: de achterzijde van de speakers bestaat uit mat RVS, en de kast is verkrijgbaar in zijdeglans wit, eik en walnoot.

Wij halen deze nieuwe telgen van PMC naar de winkel, kom langs voor een luistersessie.

Nieuw: de Hifiman Deva

Het Amerikaanse Hifiman komt met een nieuwe open magnetostatische hoofdtelefoon die met een losse bluetooth-module draadloos gemaakt kan worden.
“De Deva legt de lat voor draadloze audio hoger, maar tegen een redelijke prijs”, zo stelt Hifiman Electronics. “Het maakt niet uit of de Deva wordt gebruikt met een bekabelde of draadloze verbinding, onze Deva zal elke koptelefoon in zijn prijsklasse altijd overtreffen”.
Nu bij ons in de winkel, €349.

Terug van weggeweest: Dynaudio Special Forty

De Special Forty luidsprekers werden in 2017 uitgebracht om de 40ste verjaardag van Dynaudio te vieren. Het zijn superbe speakers waarin al het vakmanschap en veel van de high end technieken van Dynaudio uit het verleden gebundeld zijn, met een blik op de toekomst. Dat voor zeer competitieve prijs.
Dynaudio Special Forty’s klinken relaxed en gelijkmatig uitgebalanceerd. Door hun inherente nauwkeurigheid kunnen ze een heel precies stereobeeld reproduceren.
De Special Forty’s waren een limited edition en zijn dus een tijd niet beschikbaar geweest. Dynaudio herintroduceert deze bekroonde speakers in twee nieuwe afwerkingen in hoogglans fineer: Black Vine en Ebony Wave.
Het fineer wordt volgens Dynaudio’s specificaties met de hand gemaakt, waardoor beide luidsprekers in een set altijd perfect bij mekaar passen. De afwerkingsgraad is adembenemend mooi: de transparante laklaag lijkt bijna van glas en het fineer is van absolute topkwaliteit. Deze juweeltjes zijn onderweg en staan binnenkort bij ons in de winkel. Kom kijken en luisteren!

Nu permanent op demo: de ATC SCM50 ASL en SCM50 SL

De studiomonitors van het Britse ATC zijn al lang gerenommeerd onder opname-professionals en muzikanten, en ook op de consumentenmarkt worden de ATC hifi luidsprekers zeer geapprecieerd.
Wat deze luidsprekers zo speciaal maakt, zijn de uitzonderlijke drivers die door ATC zelf gebouwd worden. Die zorgen voor de ongelofelijke controle en scheiding waardoor er een heel natuurgetrouwe en accurate transparante klank ontstaat.
De ATC SCM50, dé benchmark ATC-speaker, staat vanaf nu permanent demoklaar bij ons opgesteld, zowel in actieve als passieve versie. Dit is de luidspreker die ook in de pro-wereld het meest gewaardeerd wordt; met die grote soft tone/mid range driver die ATC zo uniek maakt.
Exclusief voor België bij Wide Screen Audio. Kom langs om deze speakers te ontdekken.

 

Een selectie uit onze Sales Corner