Gezocht: medewerker voor de winkel in Gent

Sinds de oprichting in 2013 is Wide Screen Audio uitgegroeid tot een van de belangrijke spelers op de high-end audiomarkt in de Benelux. Die groei zet zich voort. Tijd voor een nieuwe collega!

De job? Je adviseert onze klanten bij het uitzoeken van de perfecte audiocomponenten of combinaties, op maat van hun wensen en verwachtingen. Je zet de installaties klaar voor demonstraties. Je installeert de toestellen ook bij de klant thuis. Daarnaast beantwoord je e-mails van klanten en leveranciers. Op termijn sta je zelfstandig in de winkel of op beurzen.

Wie? Je bent een muziekliefhebber met een grote passie voor high end audiomateriaal.
Wide Screen Audio is voor jou een eldorado. Je wil alles weten over de nieuwste ontwikkelingen op audiogebied. Je bent niet bang van mensen, je kan goed luisteren en je geeft zelfzeker advies op maat van de klant. Je bent handig en je weet hoe je moet omspringen met kostbaar materiaal.

Iets voor jou? Mail naar [email protected]