Boenicke luidsprekers 

De Zwitserse Boenicke luidsprekers zijn uniek in heel wat opzichten. Ze worden gemaakt uit mooi massief hout en zijn voorzien van een intern labyrint van CNC uitgefreesde kamers en kanalen.  Speciaal gebouwde drivers, electrische en mechanische getunede cross-overs plus tal van andere details zorgen voor een uitzonderlijke weergavekwaliteit.

Ontwerper Sven Boenicke heeft zijn kennis en ervaring als opnameingenieur van live muziek aangewend om een product te ontwerpen die de werkelijke toon van instrumenten en stemmen kan weergeven. Deze eigenschap brengt de emotie in de muziek intens en geloofwaardig over.

Wat meteen opvalt bij het beluisteren van alle Boenicke speakers is hoe ruimtelijk en levensecht alles klinkt. De muziek lijkt niet meteen uit de twee luidsprekers te komen, ze vult moeiteloos de hele luisterruimte op een zeer natuurlijke en ongeforceerde manier. De ultra kleine W5 werpt steeds dezelfde vraag op bij de bezoekers: “Komt dit geluid enkel uit deze twee kleine speakers?”

We demonsteren doorlopend de Boenicke W5SE, W8SE en W11SE modellen in combinatie met de schitterende Naim Uniti alles-in-één audiofiele streamer/versterkers.

Naim Uniti 

De Naim Uniti is een compleet vernieuwde lijn van alles-in-één streamer/versterker componenten. Enkel twee goede luidsprekers toevoegen en je hebt een volledig hoogwaardig audiosysteem.

Het design en de bouwkwaliteit overstijgen de kwaliteitsnorm die je van een Naim product verwacht. De bediening is eenvoudig, de functionaliteit uitgebreid; een zeldzame combinatie. De geluidskwaliteit is zeer hoog: je krijgt de typische, energieke Naim sound met high-end transparantie en een aanstekelijke muzikale timing. 

Alle Naim Uniti’s hebben internet radio, Spotify en Tidal muziek streamingdiensten ingebouwd. Qobuz kan perfect via Chromecast. U kan uw CD’s inlezen en catalogeren met de STAR of CORE in de hoogste kwaliteit. Roon, een populaire geavanceerde app waarmee u uw muziekcollectie kan beheren, wordt eveneens ondersteund. Daarnaast is elke denkbare aansluiting aanwezig: HDMI, analoge en digitale ingangen, Bluetooth, Apple Airplay en Google Chomecast

We demonsteren doorlopend de hele Naim Uniti lijn: ATOM, STAR, NOVA en de CORE server en tonen u graag hoe eenvoudig muziek streaming kan zijn.