Nieuwsbrief oktober ’23 – Boenicke Audio Show & speaker upgrades, Yamaha 5000SE, Rodec Bunk 01, Linn Utopik promotie, C214 AVAA (PSI Audio)

English version below.

Boenicke W22 audioshow met Sven Boenicke op zaterdag 25 november bij Wide Screen Audio

Op zaterdag 25 november organiseren we opnieuw een audioshow bij ons in de showroom, en wat voor één! Sven Boenicke himself komt langs om zijn Boenicke W22 speakers te demonstreren. Met de W22 heeft Boenicke kosten nog moeite gespaard om de speaker van zijn dromen te bouwen. Het resultaat is verbluffend, wij werden letterlijk omvergeblazen door de fenomenale klank.

We organiseren drie sessie: 

  • zaterdag 25 november van 11:00 tot 13:00
  • zaterdag 25 november van 14:00 tot 16:00
  • zaterdag 25 november van 16:00 tot 18:00

Inschrijven is gratis via deze link.

Upgrade beschikbaar voor Boenicke W8 & W11 speakers

Vanaf nu is het mogelijk om uw Boenicke W8 & W11 modellen te laten ombouwen naar een SE of SE+ versie. De special edition versies bieden onmiskenbaar een meer verfijnde, gedetailleerde sound en zijn voor eigenaars van een standaard W8 of W11 model de meest voor de hand liggende upgrade om hun systeem naar het volgende niveau te tillen.

Interesse of wilt u graag eens vergelijken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een demo via info@widescreenaudio.be of +32 (0)9 3 916 916.

Yamaha 5000SE hoofdtelefoon op demo

De YH-5000SE, de nieuwe vederlichte koptelefoon van Yamaha, is bij ons in de showroom voor demo’s. Een heruitgave van de legendarische ORTHODYNAMIC die in de jaren ’70 razend populair was bij audiofielen, nu ontworpen met de allernieuwste technologie. Het resultaat is een uitzonderlijk kwalitatieve, transparante en authentiek sound. De superlichte constructie geeft een echte liveconcert ervaring waarbij je vergeet dat er iets op je hoofd staat. 

Meer informatie of interesse in een demo? Neem vrijblijvend contact op via info@widescreenaudio.be of +32 (0)9 3 916 916.

Demo’s met de Rodec Bunk 01 phono voorversterker

Als eerbetoon aan de legendarische MX 180 lanceerde Rodec onlangs de Bunk 01. Deze analoge phono voorversterker bevat twee phonotrappen met elk hun eigen geluidskarakter. De originele MX180 trap voor een instant Rodec feestgeluid en een gloednieuwe meer discrete trap die een dieper en meer relaxt geluid biedt.

Daarnaast bevat het compacte toestel ook een analoge stereo equalizer. Geen extreme EQ zoals in veel hedendaagse DJ mixers, maar een bruikbare variant die toelaat uw favoriete opnames muzikaal te tweaken.

Handgemaakt en ontwikkeld op Belgische bodem! De Rodec Bunk 01 is een unieke toevoeging aan het systeem van elke vinylliefhebber.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, meer informatie vindt u hier.

Linn Utopik promotie

Van 1 november tot 31 januari geeft Linn een gratis Utopik power supply upgrade bij aankoop van een nieuw Linn toestel, een Organik upgrade of Linn accessoires ter waarde van minimum €3000.

De Linn Utopik power supply kan gebruikt worden samen met een hele reeks Majik, Akurate en Klimax producten. Een overzicht vindt u hieronder.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met info@widescreenaudio.be, +32 (0)9 3 916 916 of kom langs bij ons in de showroom.

Nieuw in de showroom: PSI Audio C214 AVAA bass absorber

De digitale actieve AVAA C214 bass absorber staat naast zijn wereldberoemde analoge broertje, de AVAA C20. Met PSI Audio’s innovatieve technologie absorbeert de bass trap interferenties van 15Hz tot 160Hz met een absorptiegebied tot 45 keer zijn grootte, én dat zonder enige tuning of kalibratie.

Meer informatie vindt u hier.

English version.

Newsletter Oktober ’23 – Boenicke Audio Show & speaker upgrades, Yamaha 5000SE, Rodec Bunk 01, Linn Utopik promotion, C214 AVAA (PSI Audio)

Boenicke W22 audio show with Sven Boenicke on Saturday 25 November at Wide Screen Audio

Join us for a truly unique Boenicke event on Saturday 25 November! Sven Boenicke himself is coming by to demonstrate his Boenicke W22 speakers. With the W22, Boenicke has gone to extraordinary lengths to build the speaker of his dreams. The result is amazing, we were literally bowled over by the phenomenal sound.

We are organizing three session: 

  • Saturday 25 November from 11:00 a.m. to 1 p.m.
  • Saturday 25 November from 2 p.m. to 4 p.m.
  • Saturday 25 November from 4 p.m. to 6 p.m.

Registration is free via this link.

Upgrade available for Boenicke W8 & W11 speakers

From now on it is possible to have your Boenicke W8 & W11 models upgraded to an SE or SE+ version. The special edition versions offer an undeniably more refined, detailed sound and is the most obvious upgrade for owners of a standard W8 or W11 model to take their system to the next level.

Are you interested or would you like to compare? Contact us for a demo at info@widescreenaudio.be or +32 (0)9 3 916 916.

Yamaha 5000SE headphones on demo

We have the YH-5000SE, Yamaha’s new featherweight headphones, in our showroom for demos. A reissue of the legendary ORTHODYNAMIC that was wildly popular with audiophiles in the 1970s, now redesigned with state-of-the-art technology. The result is an exceptionally high-quality, transparent and authentic sound. The super lightweight construction provides a true live concert experience that makes you forget you have headphones on.

More information or interested in a demo? Feel free to contact us at info@widescreenaudio.be or +32 (0)9 3 916 916.

Demos with the Rodec Bunk 01 phono preamplifier 

As a tribute to the legendary MX 180, Rodec recently launched the Bunk 01. This analog phono preamplifier contains two phono stages, each with its own sound character. The original MX180 stage for an instant Rodec party sound and a brand new more discrete stage that offers a deeper and more relaxed sound.

The compact unit also includes an analog stereo equalizer. Not an extreme EQ as in many contemporary DJ mixers, but a workable variant that allows you to musically tweak your favorite recordings.

Handmade and developed in Belgium! The Rodec Bunk 01 is a unique addition to any vinyl enthusiast’s system.

Available in different colours, more information here.

Demos with the Rodec Bunk 01 phono preamplifier 

From November 1 to January 31, Linn is giving a free Utopik power supply upgrade with the purchase of a new Linn device, Organik upgrade or Linn accessories worth a minimum of €3000.

The Linn Utopik power supply can be used together with a whole range of Majik, Akurate and Klimax products. An overview can be found below.

Interested? Feel free to contact info@widescreenaudio.be, +32 (0)9 3 916 916 or stop by our showroom.

New in the showroom: PSI Audio C214 AVAA bass absorber

The digital active AVAA C214 bass absorber stands alongside its world-famous analog brother, the AVAA C20. With PSI Audio’s innovative technology, the bass stage absorbs interference from 15Hz to 160Hz with an absorption area up to 45 times its size, and that without any tuning or calibration.

More information can be found here.