Wilson Audio Sasha DAW sneak preview za 12 en zo 13 januari 2019

Wilson Audio Sasha DAW Sneak Preview

za 12 en zo 13 januari – Wide Screen Audio Gent

Woensdag ontvangen we de nieuwe Wilson Audio Sasha DAW luidsprekers, een primeur voor de Benelux. De verwachtingen zijn hoog gespannen: deze luidsprekers zijn een eerbetoon aan de onlangs overleden Dave Wilson, ontwerper van de grensverleggende WATT/Puppy waar alles mee begon.

De Sasha DAW is een state-of-the-art Wilson waar Daryl Wilson (zoon van en zelf een begenadigd ontwerper) het onderste uit de kan heeft gehaald. Alle opgebouwde know-how van hun statement luidsprekers is verwerkt in de Sasha DAW.

Komend weekend (zaterdag 12 en zondag 13 januari) is er een sneak preview bij Wide Screen Audio Gent waar iedereen welkom is om samen met ons deze uitzonderlijke en muzikale luidsprekers te ontdekken.