Wide Screen Audio presenteert: Masterclass draaitafelelementen van Audio Technica op de allernieuwste en exclusieve Wilson Audio Alexia V

Ontdek alles wat je altijd al wilde weten over de verschillen tussen platenspelernaalden. Tijdens onze masterclass op 12 februari demonstreert Sven Van Laere van Audio Technica cartridges in verschillende prijsklassen. En we luisteren naar het neusje van de zalm: de nieuwe en exclusieve Wilson Audio Alexia V luidsprekers. Dit alles wordt aangestuurd door Moon-versterking, in het bijzonder door twee keer de Maan 860A V2 in mono.

We beginnen de middag met Michael Huigen van Reference Sounds - distributeur van Wilson Audio. Hij zal ons uitgebreid kennis laten maken met Wilson Audio en in het bijzonder met het nieuwste vlaggenschip van Wilson Audio, de Alexia V.

Vervolgens zal Sven van Audio Technica verschillende elementen voor draaitafels demonstreren, beginnend bij een basis bewegende magneet tot Audio Technica's top bewegende spoel, de ART-1000. We zoomen in op de verschillende slijpvormen van diamanten en de constructie van cantilevers, en nog veel meer. De Alexia V zijn de luidsprekers bij uitstek om deze verschillen te onderscheiden. Een traktatie voor je oren!

Schema: Zondag 12 februari 2023

  • 13:00 - 13:30 inleidende demo Alexia V door Michael Huigen
  • 13:45 - 15:15 masterclass bewegende magneetelementen voor draaitafels door Sven Van Laere
  • 15:30 - 16:00 diepgaande Wilson Audio demo deel 2 door Michael Huigen
  • 16:15 - 17:00 masterclass bewegende spoelelementen voor platenspelers door Sven Van Laere

Schrijf je hier in. Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt.

Muzikale groeten, team Wide Screen Audio