Nieuwsbrief: Maart 2023 - dCS, Boenicke & JBL

dCS kondigt nu ook de APEX-upgrade voor de Bartók aan.

Na de Rossini en de Vivaldieen APEX-upgrade voor de dCS Bártok volgt nu. De APEX Ring DAC is een nieuwe, verbeterde versie van de dCS Ring DAC: het digitaal-naar-analoog conversiesysteem dat in alle dCS DAC's zit. 

In de APEX-upgrade heeft dCS de printplaat van de Ring DAC opnieuw geconfigureerd en een nieuwe analoge eindtrap ontwikkeld die zorgt voor nog meer dynamiek, detail en finesse in het geluid. 

Vanaf nu is de nieuwe generatie van de Bartók standaard uitgerust met de nieuwe Ring DAC APEX-hardware. Bestaande Bártok-eigenaars kunnen hun apparaten ook upgraden met de Ring DAC APEX-hardware. Je huidige apparaat wordt dan opgestuurd naar de leverancier waar het wordt voorzien van de nieuwe APEX-hardware en een officieel APEX-label om aan te tonen dat het apparaat is geüpgraded.

De APEX-upgrade voor Bártok-eigenaars is vanaf maart verkrijgbaar voor € 9900.

Neem contact met ons op via +32 (0)9 3 916 916 of info@widescreenaudio.be voor meer informatie.

dCS Lina op demo in onze showroom! 

We wisten al dat het Lina-systeem fenomenaal is voor het aansturen van hoofdtelefoons, maar een vergelijking met de dCS Bártok laat zien dat de individuele Lina DAC component presteert ook zeer sterk in een klassiek luidspreker-versterkersysteem. Dit maakt de Lina de meest betaalbare DAC van dCS zonder in te boeten aan uitzonderlijke prestaties.

dCS Lina Netwerk DAC: €14.750

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een demonstratie te plannen.

Boenicke kondigt een center speaker van hoge kwaliteit aan!

De nieuwe Boenicke middenluidspreker is ontworpen om een middenkanaal te bieden dat de sonische kenmerken van Boenicke's bestaande modellen evenaart. 

Met op maat gemaakte drivers en een hoogwaardige houten behuizing is deze centerluidspreker van Zwitserse makelij een ideale keuze voor liefhebbers van thuisbioscopen en audiofielen die een extra dimensie willen toevoegen aan hun luisterervaring. 

Meer informatie vind je hier.

JBL Classic Series Limited High Gloss Black Edition is nu verkrijgbaar!

Naast het exclusieve ontwerp zijn er een aantal technische verbeteringen aangebracht, zoals een versterkte behuizing, een verder verfijnd scheidingsfilter dat de woofer nog krachtiger maakt en een hoogwaardige tweedraadsaansluiting voor de L100- en L82-modellen.

Overzicht van de verschillende modellen:

Neem contact met ons op via +32 (0)9 3 916 916 of info@widescreenaudio.be voor meer informatie.