Nieuwsbrief juli '23 - Deze topmerken vieren hun 50ste verjaardag met speciale promoties: Linn, Naim en Rega - Nieuwe producten van Wilson Audio, PMC en Auralic.

Engelse versie hieronder.

Linn Sondek LP12-50 limited edition

Linn wordt 50 en om dat te vieren, brengt het in samenwerking met Apple design-goeroe Sir Jony Ive en zijn designcollectief LoveFrom een extreem gelimiteerde editie van de Sondek LP12 uit. 

De Sondek LP12-50 levert de beste prestaties op gebied van vinylweergave die Linn ooit heeft bereikt. Dit in combinatie met het prachtige design maakt deze platenspeler een enorm uniek en begerenswaardig exemplaar.

Voor meer informatie of bestelling van dit Limited Edition exemplaar kunt u hier op onze site terecht.

Promotie Linn Majik LP12

Tot eind augustus ontvangt u bij aankoop van een Linn Majik LP12 een gratis upgrade ter waarde van 260€. Voor de prijs van de versie met bewegende magneet (Adikt element) krijgt u de hoogwaardige bewegende spoel versie (Koil element).

Meer informatie vindt u hier.

Wilson Audio kondigt een nieuw model aan: Sasha V

Met zijn eigen kenmerkende identiteit combineren Sasha V de essentie van de Sasha-familie met de meest effectieve elementen die zijn ontwikkeld voor zijn grotere broers en zussen.

In vergelijking met de Sasha DAW biedt de Sasha V meer nauwkeurige afstelmogelijkheden van het bovenste compartiment en betere interne hardware zoals de kabelgreep, V-kabel en afgedichte wooferkast.

Hier vindt u alvast een prachtige review van de Sasha V.

In verband met de nieuwe uitgave staat ons ex-demo model van de Sasha DAW in aanbieding voor €39.990. Interesse? Bekijk ze hier of neem contact op via info@widescreenaudio.be of +32 (0)9 3 916 916.

PMC wonderkind reeks op demo in de showroom

Deze nieuwe Prodigy reeks is een ideale instapmodel luidspreker die alle kwaliteiten van het duurdere PMC gamma in zich heeft. Ze bestaat uit twee modellen: de compacte Wonderkind 1 boekenplank en de Wonderkind 5 vloerstaander

Beide leveren een verbluffende helderheid en diepte in de lage frequenties die hun formaat ver te boven lijkt te gaan. Bovendien zijn de speakers makkelijk aan te sturen en een goede match met hoogwaardige elektronica.

Meer informatie over de PMC Prodigy reeks vindt u hier.

AURALiC introduceert een nieuwe generatie streamingproducten

Het vooruitstrevende streamingmerk AURALiC brengt 4 nieuwe producten uit:

Alle nieuwe modellen bevatten AURALiC's nieuwe Tesla G3 streaming platform. Door gebruik te maken van 64-bit architectuur heeft het nieuwe platform 8 keer meer verwerkingskracht dan de vorige versie. Verder is ook de geheugencapaciteit van de nieuwe modellen verhoogd naar 4 GB en werd er Direct Memory Access Technology (DMA) in de systemen geïntegreerd.

Vergeleken met de G2.2 gaan de G3 toestellen nog een stapje verder. Zo heeft de ARIES G3 heel wat extra functies die uw digitale luisterervaring verbeteren en heeft de VEGA G3 een verbeterde DAC.

Meer informatie vindt u hier.

Omwille van de nieuwe uitgave staat er een aantal van onze AURALiC ex-demo toestellen in aanbieding. Interesse? Bekijk ze hier of neem contact op via info@widescreenaudio.be of +32 (0)9 3 916 916.

Naim Nait 50 - limited edition voor de 50e verjaardag

Ook Naim wordt 50 jaar en om dat te vieren komt in beperkte oplage de Nait 50 uit, een eerbetoon aan Naim's iconische Nait 1 versterker.

Elk onderdeel van de geïntegreerde Nait 50 is opnieuw ontworpen met hedendaagse technologie. Bovendien zijn er ook enkele nieuwe functies zoals ingebouwde hoofdtelefoonversterking toegevoegd.

Met 25W vermogen per kanaal, drie analoge ingangen en een moving magnet phonotrap schuilt er achter het slanke ontwerp een dynamisch maar krachtig geluid.

De Naim Nait 50 is vanaf nu beschikbaar, bestellen kan hier. 

Rega 50e jubileumuitgave

1973 was duidelijk een vruchtbaar jaar voor audio want ook Rega viert haar 50ste verjaardag met een limited edition van de legendarische Rega Planar 3. Een platenspelerpakket ontworpen en ontwikkeld om de prestaties van dit model te maximaliseren, en dat aan een unieke prijs!

De jubileumeditie komt in de razend populaire nieuwe walnoot afwerking en wordt geleverd met de nieuwe Neo PSU MK2 en de handgemaakte Rega Exact verhuizen magneetcartridge.

De Rega Planar 3 50e jubileumuitgave is nu beschikbaar, bestellen kan via deze link.

Engelse versie.

Nieuwsbrief juli '23 - Deze topmerken vieren hun 50e verjaardag met speciale promoties: Linn, Naim en Rega - Nieuwe producten van Wilson Audio, PMC en Auralic.

Linn Sondek LP12-50 limited edition uitgave

Linn wordt 50 en om dat te vieren brengt het bedrijf een extreem gelimiteerde editie van de Sondek LP12 uit in samenwerking met Apple designgoeroe Sir Jony Ive en zijn designcollectief LoveFrom.

De Sondek LP12-50 levert de beste prestaties op het gebied van vinylreproductie die Linn ooit heeft bereikt. Dit gecombineerd met het verbluffende ontwerp maakt deze platenspeler enorm uniek en begerenswaardig.

Voor meer informatie of om deze Limited Edition versie te bestellen, kun je hier terecht.

Promotie Linn Majik LP12

Tot eind augustus krijg je een gratis upgrade ter waarde van 260 euro bij aankoop van een Linn Majik LP12. Voor de prijs van de versie met bewegende magneet (Adikt element) krijg je de duurdere versie met bewegende spoel (Koil element).

Meer informatie is hier te vinden.

Wilson Audio kondigt een nieuw model aan: Sasha V

Met zijn eigen kenmerkende identiteit, Sasha V combineert de essentie van de Sasha-familie met de meest effectieve elementen die zijn ontwikkeld voor de grotere broers en zussen.

Vergeleken met de Sasha DAWDe Sasha V biedt een nauwkeurigere afstelling van het bovenste compartiment en betere interne hardware zoals de kabelgreep, V-kabel en afgedichte wooferkast.

Je kunt hier een prachtige review van de Sasha V vinden.

Vanwege de nieuwe release is ons ex-demo model van de Sasha DAW te koop voor €39.990. Geïnteresseerd? Lees hier meer of neem contact met ons op via info@widescreenaudio.be of +32 (0)9 3 916 916.

PMC Prodigy serie op demo in de showroom

De nieuwe Prodigy-reeks is een ideale instapluidspreker die alle kwaliteiten van de hoogwaardige PMC-serie in zich verenigt. De serie bestaat uit twee modellen: de compacte Prodigy 1 boekenplank en de Prodigy 5 vloerstaander. 

Beide leveren verbluffende helderheid en diepte in de lage frequenties die hun formaat ver te boven lijken te gaan. Bovendien zijn de luidsprekers eenvoudig aan te sturen en een goede match voor hoogwaardige elektronica.

Lees hier meer over de PMC Prodigy serie.

AURALiC introduceert een nieuwe generatie streamingproducten

Het toonaangevende streamingmerk AURALiC brengt 4 nieuwe producten uit:

Alle nieuwe modellen bevatten AURALiC's nieuwe Tesla G3 streamingplatform. Het nieuwe platform maakt gebruik van een 64-bits architectuur en heeft 8 keer meer verwerkingskracht dan de vorige versie. Bovendien is de geheugencapaciteit van de nieuwe modellen verhoogd naar 4 GB en is Direct Memory Access Technology (DMA) geïntegreerd in de systemen.

Vergeleken met de G2.2 gaan de G3-apparaten een stap verder. De ARIES G3 heeft veel extra functies die je digitale luisterervaring verbeteren en de VEGA G3 heeft een verbeterde DAC.

Meer informatie is hier te vinden.

Vanwege de nieuwe release zijn sommige van onze AURALiC ex-demo apparaten in de aanbieding.Geïnteresseerd? Lees hier meer of neem contact met ons op via info@widescreenaudio.be of +32 (0)9 3 916 916.

Naim Nait 50 - limited edition voor de 50e verjaardag

Naim wordt ook 50 en om dat te vieren is de limited edition Nait 50 geïntegreerde versterker wordt uitgebracht als eerbetoon aan Naim's iconische Nait 1 versterker.

Elk onderdeel van de geïntegreerde Nait 50 is opnieuw ontworpen met hedendaagse technologie. Daarnaast zijn er enkele nieuwe functies ingebouwd, zoals ingebouwde hoofdtelefoonversterking.

Met 25W vermogen per kanaal, drie analoge ingangen en een phonotrap met bewegende magneet schuilt er een dynamisch en krachtig geluid achter het slanke ontwerp.

De Naim Nait 50 is nu verkrijgbaar, bestel de jouwe hier.

Rega 50e jubileumuitgave

1973 was duidelijk een voorspoedig jaar voor audio, want Rega viert ook zijn 50e verjaardag met een gelimiteerde editie van de legendarische Rega Planar 3. Een draaitafelpakket ontworpen en ontwikkeld om de prestaties van dit model te maximaliseren, en dat voor een unieke prijs!

De jubileumeditie wordt geleverd in de razend populaire nieuwe walnootafwerking en wordt geleverd met de nieuwe Neo PSU MK2 en de handgemaakte Rega Exact bewegend magneetelement.

De Rega Planar 3 50e jubileumuitgave is nu verkrijgbaar, lees meer of bestel de jouwe hier.